Aktuella tjänster

Platschef/arbetsledare

Det går bra nu. FÖ Bygg befinner sig i en positiv och expansiv utveckling och har påbörjat ett flertal spännande projekt i regionen. Nu söker vi dig som vill arbeta som Platschef/arbetsledare och som tillsammans med oss vill bygga framtidens hus på ett ansvarsfullt och hållbart sätt.

Om tjänsten Platschef/arbetsledare

Som vår Platschef/arbetsledare får du under stort eget ansvar arbeta med spännande och varierande byggprojekt. Du axlar rollen som kompetent och professionell lagledare, med fokus på våra kunder och dina medarbetare. Med ett stort driv och ett vänligt bemötande leder du arbetet för olika byggprojekt. Vi erbjuder vi ett roligt och varierande jobb med mycket bra förmåner, möjlighet att resa i tjänsten, en trivsam arbetsmiljö och ett tajt arbetslag med stor teamkänsla!

Vem är du?

Du har erfarenhet av att arbeta i byggbranschen och trivs med att arbeta under stort ansvar med många bollar i luften samtidigt. Du har flerårig erfarenhet från en arbetsledande befattning som exempelvis platschef, arbetsledare, projektledare eller liknande.

Som person är du prestigelös, ödmjuk och delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Du är strukturerad och trivs i en roll med många kontaktytor och har en förmåga att skapa goda relationer. Du är en lagledare, social och tydlig i din kommunikation och förstår vikten av ett gott samarbete för att nå goda resultat. Ditt driv gör att du ständigt utvecklas och gör dig till den viktiga del du kommer vara i vårt företag.

Vi vill att du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift. Du har B-körkort och gillar möjligheten att resa i tjänsten mellan våra olika byggprojekt. Vi är baserade i Sala så du bor med fördel i närområdet eller i Västerås.

Varför arbeta på FÖ Bygg?

På FÖ Bygg tror vi på att arbeta med egen anställd personal. Det ger oss större möjlighet att kvalitetssäkra vår verksamhet och öka förståelsen hos våra kunder. Vi är övertygade om att det ger rätt kvalitet, säkrare byggen och bättre arbetsmiljö.

Därför är det också viktigt att vår personal trivs och utvecklas. Att komma till jobbet ska vara roligt varje dag! Hos oss på FÖ Bygg blir du en del av ett engagerat team med god sammanhållning. Här råder en företagskultur som präglas av prestigelöshet, hjälpsamhet och frihet under ansvar. Alla är en del av FÖ Bygg och alla medarbetare ställer upp på de värderingar vi står för.

Organisationen är strukturerad med välutvecklade system, och vi har ett bra internt stöd. Vårt fokus är ständigt på långsiktighet, goda kundrelationer och kvalitet.

Vi arbetar löpande med erfarenhetsåterföring, för att tillsammans hitta bra lösningar till kommande etapper och projekt. Vi tror nämligen att din erfarenhet, delaktighet samt möjlighet att påverka leder till ett ökat engagemang.

Vad säger våra medarbetare om att arbeta hos oss?

”Jag har jobbat på FÖ Bygg som arbetsledare och projektledare i drygt 20 år och det bästa med detta jobb är alla spännande utmaningar jag får möjligheten att ta mig an. Mina arbetsdagar är otroligt varierande och ingen dag är den andra lik! Jag har ett stort mått av frihet och kan själv välja hur jag ska lägga upp mina dagar, vilket passar mig väldigt bra” berättar Jimmy, arbetsledare och projektledare.

Jimmy fortsätter:

”Förutom själva arbetsprocessen är både företaget och kollegorna fantastiska. Man står varandra väldigt nära, har roliga fester flera gånger varje år och ibland åker vi även på resor tillsammans. Eftersom vi bara är runt 30 anställda och alltid arbetar direkt under ledningen, så har vi en nära arbetsrelation och bra sammanhållning även med dem. Alla jobbar hårt och är stolta över att kunna leverera den kvalitén vi gör och vi har alltid nöjda kunder!”

Krav Platschef/arbetsledare

  • Erfarenhet av att arbeta i byggbranschen
  • Flerårig erfarenhet från en arbetsledande befattning som exempelvis platschef, arbetsledare, projektledare eller liknande
  • Du uttrycker dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift
  • B-körkort

Annat viktigt att veta

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta:

Mattias Kvist, VD, 070-495 60 02, mattias.kvist@fobygg.se

Låter tjänsten intressant! Välkommen in med din ansökan!

Vi på FÖ Bygg är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer öppet och jämlikt företag och vi strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vi ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande, samt sökande från olika kulturella bakgrunder. Din ansökan sker helt i enlighet med GDPR.

Arbetsgivare: FÖ Bygg
Region: Västmanlands län
Bransch: Bygg och anläggning

Aktuella tjänster