Aktuella tjänster

Bygg framtiden med oss!

Vi behöver alltid fler duktiga medarbetare, även praktikanter, lärlingar och sommarjobbare av alla dess slag, som vill bygga en hållbar framtid med oss. Här hittar du våra aktuella tjänster, både för FÖ Bygg och ByggConstruct.

Vi samarbetar med jobbet.se. Länkarna öppnas i nya fönster.

 

PLATSCHEF/ARBETSLEDARE FÖ BYGG

Som vår platschef/arbetsledare får du under stort eget ansvar arbeta med spännande och varierande byggprojekt. Du axlar rollen som kompetent och professionell lagledare, med fokus på våra kunder och dina medarbetare. Med ett stort driv och ett vänligt bemötande leder du arbetet för olika byggprojekt. Vi erbjuder vi ett roligt och varierande jobb med mycket bra förmåner, möjlighet att resa i tjänsten, en trivsam arbetsmiljö och ett tajt arbetslag med stor teamkänsla!

Läs mer om och sök tjänsten som platschef/arbetsledare FÖ Bygg.

 

SNICKARE FÖ BYGG

Dags att ta ett nytt steg i karriären och bygga framtiden i ett expansivt byggföretag med stort driv och engagemang? Som snickare hos oss kommer du att arbeta med förnyelse av miljonprogrammet samt nyproduktion och större om- och tillbyggnadsprojekt inom vård och skola.

Läs mer om och sök tjänsten som snickare FÖ Bygg.

 

ENTREPRENADINGENJÖR BYGGCONSTRUCT

Som Entreprenadingenjör hos oss är det du som leder projekten mot de uppsatta ekonomiska målen tillsammans med Platschefen, du driver helt enkelt affären. Du jobbar i nära samarbete med dina kollegor på Kalkyl- och inköpsavdelningen, men även med Projekteringsansvarig, Arbetschef och Platschef. Rollen är varierande och erbjuder dig stor delaktighet i projekten, från start till mål.

Läs mer om och sök tjänsten som entreprenadingenjör ByggConstruct

 

PLATSCHEF BYGGCONSTRUCT, UPPSALA ELLER VÄSTERÅS

Som platschef i Uppsala eller Västerås kommer du att leda, driva och ansvara för större byggentreprenader inom bostäder, vård och skola. Du ansvarar för projektets ekonomi och vi ställer höga krav på affärsmässighet.

Läs mer om och sök tjänsten som platschef i Uppsala för ByggConstruct.

Läs mer om och sök tjänsten som platschef i Västerås för ByggConstruct.

 

ARBETSCHEF BYGGCONSTRUCT, VÄSTERÅS

Som arbetschef kommer du att ha totalansvaret för verksamheten i Västeråsregionen. Du leder ett team med yrkesanställda, arbetsledare, platschefer, entreprenadingenjörer och har ansvaret för befintliga projekt och kundrelationer, och planerar för framtiden. Kort sagt blir du ansiktet utåt för ByggConstruct i Västerås.

Läs mer om och sök tjänsten som arbetschef i Västerås för ByggConstruct.

Vi samarbetar med jobbet.se. Länken öppnas i nytt fönster.

Kontakta mig om du vill veta mer