FÖ Bygg, medarbetare bär virke

Aktuella tjänster

Snickare

Det går bra nu. FÖ Bygg befinner sig i en positiv och expansiv utveckling och har påbörjat ett flertal spännande projekt i regionen. Nu söker vi dig som är snickare och som tillsammans med oss vill bygga framtidens hus på ett ansvarsfullt och hållbart sätt.

Arbetsuppgifter snickare

Som snickare hos oss kommer du att arbeta med förnyelse av miljonprogrammet samt nyproduktion och större om- och tillbyggnadsprojekt inom vård och skola. Våra projekt inom miljonprogrammet innefattar allt från lägenhetsrenoveringar till omfattande ombyggnationer med inslag av nyproduktion.

Vi erbjuder ett roligt och varierande jobb som snickare med mycket bra förmåner, möjlighet att resa i tjänsten, en trivsam arbetsmiljö och ett arbetslag med bra teamkänsla – ett gäng kollegor som tycker om att jobba tillsammans! Dags att ta ett nytt steg i karriären och bygga framtiden i ett expansivt byggföretag med stort driv och engagemang?

Om dig

Vi söker främst dig som är en erfaren snickare. Kanske har du erfarenhet av både nybyggnationer och renoveringar. Yrkesbevis är ett krav. Utbildning inom/erfarenhet av Heta arbeten, Ställning, Säkra lyft, Saxlift eller HLR ser vi som starkt meriterande.

Som person är du trygg i de flesta arbetssituationer och bekväm med att ibland ta en roll som ledare. Eftersom vi alltid arbetar i team är din samarbetsförmåga mycket god. Givetvis är du också noggrann och kvalitetsmedveten. Du har stor social förmåga, eftersom du i ditt arbete ofta kommer att träffa våra slutkunder och kan bemöta dem schysst och inge förtroende.

B-körkort och god talad svenska är ett krav för tjänsten.

Är du en duktig junior snickare är du förstås också välkommen att söka tjänsten.

Varför arbeta som snickare på FÖ Bygg?

På FÖ Bygg tror vi på att arbeta med egen anställd personal. Det ger oss större möjlighet att kvalitetssäkra vår verksamhet och öka förståelsen hos våra kunder. Vi är övertygade om att det ger rätt kvalitet, säkrare byggen och bättre arbetsmiljö.

Därför är det också viktigt att vår personal trivs och utvecklas. Hos oss på FÖ Bygg blir du en del av ett engagerat team med god sammanhållning. Här råder en företagskultur som präglas av prestigelöshet, hjälpsamhet och frihet under ansvar. Alla är en del av FÖ Bygg och alla medarbetare ställer upp på de värderingar vi står för.

Organisationen är strukturerad med välutvecklade system, och vi har ett bra internt stöd. Vårt fokus är ständigt på långsiktighet, goda kundrelationer och kvalitet.

Vi arbetar löpande med erfarenhetsåterföring, för att tillsammans hitta bra lösningar till kommande etapper och projekt. Vi tror nämligen att din erfarenhet, delaktighet samt möjlighet att påverka leder till ett ökat engagemang.

Vad säger våra medarbetare om att arbeta hos oss?

”Varför jag trivs bra hos FÖ Bygg är bland annat för att vi jobbar tätt och tillsammans med varandra där alla stöttar alla för att ro alla projekt i land. Vi satsar på kvalitet och håller hög service mot våra kunder, vilket gör att vi är stolta över det vi gör. Vi är även tighta i teamet och har fester, gör resor och andra aktiviteter tillsammans – detta bidrar till en skön sammanhållning som gör att man trivs”, arbetsledare för FÖ Bygg.

Krav snickare

  • Yrkesbevis
  • Arbetslivserfarenhet som snickare
  • B-körkort
  • God talad svenska

Meriterande snickare

  • Heta arbeten
  • Ställning
  • Säkra lyft
  • Saxlift
  • HLR

Annat viktigt att veta

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta:

Mattias Kvist, VD, 070-495 60 02, mattias.kvist@fobygg.se

Låter tjänsten intressant! Välkommen in med din ansökan!

Vi på FÖ Bygg är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer öppet och jämlikt företag och vi strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vi ser därför gärna både kvinnliga och manliga sökande, samt sökande från olika kulturella bakgrunder. Din ansökan sker helt i enlighet med GDPR.

Arbetsgivare: FÖ Bygg
Region: Västmanlands län
Bransch: Bygg och anläggning

Aktuella tjänster